Spoštovani starši!

Ker se šolsko leto vztrajno približuje koncu, je čas, da se pričnemo pripravljati na novo šolsko leto. Učence smo z izbirnimi predmeti, ki se bodo ponudili v naslednjem šolskem letu, že seznanili.

Učenec/-ka izbere 2 uri pouka izbirnih predmetov tedensko, lahko tudi 3 ure, če s tem soglašate starši (soglasje je v prilogi).

Vsi izbirni predmeti razen tujega jezika so enourni. Tuj jezik se izvaja dve uri na teden.

Učenec/-ka lahko uveljavlja glasbeno šolo in je s tem oproščen/-a sodelovanja pri izbirnih predmetih v celoti ali delno. V kolikor se bo uveljavljala glasbena šola, je to namero potrebno sporočiti na vlogi, ki se nahaja v prilogi. K vlogi je potrebno priložiti tudi potrdilo o vpisu v glasbeno šolo.

Izbiro izbirnih predmetov boste uredili v eAsistentu od četrtka, 14. maja 2020, do vključno ponedeljka, 18. maja 2020. V eAsistent se morate prijavili z vašim starševskim uporabniškim imenom in geslom.

Za vse morebitne tehnične težave se obrnite na učitelja Dušana Nemca (041 343426), za vsebinska pa na pedagoginjo Simono Wernig (nemec.simona@gmail.com ali po telefonu 547 90 84).

V prilogi vam pošiljamo brošuro z opisom obveznih IP za šolsko leto 2020/2021.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Pedagoginja, Simona Wernig

Priloge:

SOGLASJE-o-izbiri-treh-ur-izbirnih-predmetov

Vloga-za-oprostitev-obiskovanja-izbirnih-predmetov

PREDSTAVITEV OBVEZNIH IZBIRNIH PREDMETOV

 

Dostopnost