Naši učenci 5. razreda so se podali na izjemno pustolovščino v Ljubljano, kjer so prejeli nagrado za uspeh na tekmovanju Čisti zobki. Dogodek je bil poln vznemirljivih doživetij, ki jih bodo otroci še dolgo nosili v svojih srcih.

Po prijetnem in razburljivem potovanju z vlakom, ki je za mnoge učence predstavljalo posebno doživetje, smo prispeli v prestolnico. Tam nas je pričakala živahna atmosfera, ki jo je še dodatno obogatila prisotnost neverjetnih akrobatov Dunking Devils. S svojimi dih jemajočimi vragolijami so nas popolnoma očarali in navdušili. Njihove akrobacije so bile polne energije, preciznosti in poguma, kar je pri otrocih vzbudilo veliko občudovanja in navdiha.

A to še ni bilo vse! Glasbena skupina Čuki je s svojimi živahnimi ritmi in nalezljivim veseljem poskrbela za pravo glasbeno poslastico. Njihov nastop je bil poln zabave in dobre volje, kar je naše učence spodbudilo k plesu in petju. Vzdušje je bilo resnično nepozabno in polno smeha.

Naš izlet v Ljubljano ni bil le priložnost za prejem nagrade, ampak tudi za ustvarjanje nepozabnih spominov in krepitev prijateljskih vezi med učenci. Hvala vsem, ki ste omogočili to čudovito izkušnjo. Z veseljem se bomo spominjali tega dneva in se veselimo prihodnjih izzivov in dogodivščin.

Naj ostanejo naši zobki še naprej čisti in nasmehi bleščeči!

Dostopnost