v širna prostranstva neznanega

vstopamo z znanjem

in odgovornim ravnanjem

Zimska šola v naravi – 5.a – 19. – 23. 2. 2024

Snega ni ravno v izobilju.  Dobili smo navodila,  stopili na smuči  in že smučamo.  

Spoštovani starši, babice in dedki,

obveščamo vas, da bomo ob letošnjem kulturnem dnevu organizirali zbiranje starih knjig, beril in učbenikov, ki ste jih brali v svojih osnovnošolskih letih. Verjamemo, da se v vsakem domu skrivajo zgodbe preteklosti, ki jih želimo oživiti in deliti s skupnostjo.

Poleg knjig in učbenikov bomo z veseljem sprejeli tudi stare slikanice o Marinki, ki so krasile vaše otroške dni. Pozivamo vas, da prinesete svoje dragocene knjižne zaklade in sodelujete pri ohranjanju kulturne dediščine.

Zato vas vabimo, da svoj prispevek obogatite z mislijo o pomenu branja ali z osebno anekdoto o tem, kako vas je branje oblikovalo v vaših mladostniških letih.

Zbrane knjige bomo uporabili za ustvarjanje čudovite knjižne razstave, kjer bomo vsako knjigo posebej označili in zabeležili njenega lastnika. Na koncu kulturnega dne bomo vse knjige vrnili njihovim lastnikom.

Knjige lahko od ponedeljka, 22. 1. 2024, do petka, 26. 1. 2024, prinesete sami ali vaši otroci v šolsko knjižnico.

Hvala vam za sodelovanje in prispevek k naši knjižni razstavi. Prepričani smo, da bomo s skupnimi močmi ustvarili nepozabno kulturno doživetje za vse učence.

S spoštovanjem, knjižničarka OŠ Bogojina.

Pravljice : MARINKA

VOŠČILNICA OŠ BOGOJINA

https://www.osbogojina.si/files/2023/12/White-Gold-Simple-Minimalistic-Christmas-Tree-Photo-Frame-Collage-Merry-Christmas-Card.png

Dragi dobri ljudje,

Osnovna šola Bogojina želi iz srca vsem mirno, srečno in uspešno leto! Naj vas prežema ljubezen, razumevanje in medsebojno spoštovanje. Naj bo vsak dan priložnost za nova znanja, rast in skupno soustvarjanje boljše prihodnosti. Hvala, ker ste del naše skupnosti in hvala, ker skupaj gradimo svet, vreden življenja.

Srečno, uspešno in zdravo novo leto!

Vse dobro,

Osnovna šola Bogojina

 

Odjava obrokov

S klikom na povezavo tukaj lahko odjavite posamezne obroke. 

Odpoved planinskega izleta na Roglo

Spoštovani starši.

planinski izlet na Roglo je bil žal odpovedan.

Prosimo za razumevanje.

 

Odjava obrokov – POVEZAVA

S klikom na povezavo lahko odjavite posamezne obroke. 

School-14

 

Misel tedna

Erasmus*

Arhiv prispevkov

Bližajoči se dogodki

Koledar dogodkov

februar 2024
PTSČPSN
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« Jan   Mar »
OŠ Bogojina sodeluje pri projektu React-EU – IKT za VIZ

Program React-EU – IKT za VIZ je namenjen nadaljnji podpori izvajanja izobraževanja na daljavo in uporabi IKT na lokacijah vzgojno-izobraževalnih zavodov. Projekt bo podprl hibridno izobraževanje, ki izmenično poteka na daljavo in na lokacijah VIZ.

Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dostopnost