v širna prostranstva neznanega

vstopamo z znanjem

in odgovornim ravnanjem

Spoštovani starši,

tekom tega tedna, od 18.10.2021 do 22.10.2021, poteka akcija zbiranja starega papirja. Papir odlagajte pred šolo, pri kontejnerjih.

Zbiramo le časopis, revije, zvezke, knjige … (karton ni predmet akcije). Izvedlo se bo tehtanje po razredih. 

Razred, ki bo zbral največjo količino papirja, bo simbolično nagrajen.

Zbrana sredstva bodo namenjena šolskemu skladu.

Iskrena hvala za pomoč pri zbiralni akciji. 

Kolektiv OŠ Bogojina

Spoštovani,

pred vsemi nami je teden otroka. V tednu, ki sledi, nas čaka kar nekaj zanimivih dejavnosti. Večino smo zbrali v dokumentu, ki ga najdete tukaj (kliknite).

Za nami je že cel september, desetina šolskega leta. V tem mesecu se je zvrstilo veliko dogodkov, ki so popestrili naš začetek šolskega leta. Prvošolčki so prvič prestopili pragove učilnic, za nami so prvi športni dnevi, prva tekmovanja, prva izvedena šola v naravi. Dogodkov je bilo že res veliko. In seveda se vse skupaj ne ustavlja z oktobrom. Z učitelji se veselimo dejavnosti v prihodnjem tednu, čaka nas tudi snemanje oddaje Male sive celice, pa obisk kina, kolesarjenje, peka kostanjev,… V torek je tudi svetovni dan učiteljev.

Naj bo prvi teden v oktobru čaroben in poseben, takšen, kot bi nenazadnje morali biti vsi tedni v življenju otrok.

In otroci smo tudi mi, malce starejši.

Ravnatelj, Boštjan Majerič

Spoštovani starši,

ko se sprehajam po šoli in spremljam vse te poglede, nasmehe, klepete in igrivost naših otrok, sem vesel, da se je šolsko leto pričelo. Iskreno si želim in upam, da nam bo uspelo letošnje šolsko leto izpeljati v bolj prijaznih razmerah, kot smo jih bili deležni v minulih dveh letih.

Skrb za dobro pedagoško delo in varnost učencev še vedno spremljajo ukrepi za preprečevanje COVID-19. V šoli bomo naredili vse za varnost učencev, vljudno pa prosimo tudi vas starše za sodelovanje: šolo naj obiskujejo le zdravi učenci, pri tem pa je pomembno tudi medsebojno obveščanje o ukrepih, sumih na bolezen in tveganju.

Ker je v interesu vseh nas, da bi ostale šole odprte in da bi vsi, ki jih imamo radi, bili še naprej zdravi, je nujno, da v šolo pošiljate le popolnoma zdrave otroke. Sproti odreagirajte na prehladne znake ali druge oblike bolezenskih stanj in otroke zadržite doma.

Vsi; vi, spoštovani starši, in mi v šoli, bomo nujno potrebovali veliko pozitivne energije, da bo učni proces potekal brez velikih zapletov.

Staršem se želim zahvaliti za zaupanje. Verjamem, da bomo tudi v tem letu dobro sodelovali – v najboljšo korist vaših otrok – naših učencev tako na učnem področju kot na drugih razvojnih področjih.

ravnatelj Boštjan Majerič

School-14

 

Misel tedna

Postanite učenci sprememb, saj so te edina stalnica v življenju.

Anthony J. D’Angelo

 

 

OŠ Bogojina sodeluje pri projektu React-EU – IKT za VIZ

Program React-EU – IKT za VIZ je namenjen nadaljnji podpori izvajanja izobraževanja na daljavo in uporabi IKT na lokacijah vzgojno-izobraževalnih zavodov. Projekt bo podprl hibridno izobraževanje, ki izmenično poteka na daljavo in na lokacijah VIZ.

Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19.

Film o 9.a

Erasmus*

OŠ Bogojina – predstavitveni film

Fotoutrinki

Arhiv prispevkov

Bližajoči se dogodki

Koledar dogodkov

oktober 2021
PTSČPSN
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Sep   Nov »

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dostopnost