Spoštovani,

Vabimo Vas, da se pridružite virtualnemu navijanju za biatlonske junake in junakinje na IBU svetovnem prvenstvu v biatlonu 2021 Pokljuka, ki bo potekalo preko aplikacije Zoom. 

Virtualno navijanje je nadaljevanje akcije Otroci Triglava, ki ga Organizacijski odbor Pokljuka v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav organizira že vrsto let, tokrat v malo drugačni obliki.

Virtualno navijanje bo potekalo 10. in 12. februarja 2021. Podrobnejši program je predstavljen v priloženem vabilu za točno določene regije na določen dan.

Če se odločite, da boste izkoristili priložnost brezplačnega ogleda tekme preko Zoom aplikacije, je za ogled obvezna izjava staršev, ki jo posredujete na šolo. Izjavo ste učenci od 1. – 3. razreda dobili v šoli in jo prinesete nazaj v fizični obliki. Ostali učenci, ki ste doma, izjavo skenirano pošljete na naslov jost.slavic@gmail.com ali v fizični obliki pošljete na šolo do 10.2.2021. Udeležbo na virtualnem navijanju lahko izkoristijo učenci, ki so že v šolah, kot tudi tisti, ki se še vedno učijo na daljavo, in tako skupaj postanejo del edinstvene navijaške ekipe. Učenci, ki bodo v času tekem še v šoli, bodo le – to spremljali v razredu pri podaljšanem bivanju.

Po prejeti izjavi, bo šola učencem posredovala link do zoom aplikacije.

V kolikor želi kdo sodelovati na nagradnem natečaju so informacije podane v spodnjih datotekah. Za dodatne informacije pa kontaktirajte učitelja športa.

LP učitelj športa Jošt Slavič

Izjava staršev za sodelovanje otrok na Pokljuki 2021

Pravila in pogoji nagradnega natečaja Naj navijaški transparent Pokljuka 2021

Splošni pogoji sodelovanja na virtualnem dogodku Pokljuka 2021

Vabilo na virtualni dogodek Pokljuka 2021

Dostopnost