OBVESTILO

Spoštovani starši in učenci!

Osnovna šola Bogojina v šolskem letu 2017/2018 za učence šestega, sedmega, osmega in devetega razreda v obliki ekskurzije organizira tehniški dan »Raziskovanje Postojnske jame«. Ogledali si bomo štiri svetovne znamenitosti: Postojnsko jamo, Proteusovo jamo – Vivarij, interaktivno razstavo Expo jama kras in Predjamski grad. Obisk bomo dopolnili z ogledom razstave dnevnih in nočnih metuljev z vsega sveta ter razstave Življenje v milijardah let.

Dan dejavnosti bomo ne glede na vreme izvedli v petek, 23. 3. 2018. Na pot proti Postojni bomo izpred OŠ Bogojina krenili ob 6.10, zato prosim, da otroke pripeljete v šolo ob 6.00. Vrnili se bomo predvidoma okrog 20.00, o točni uri prihoda nazaj v šolo vas bomo naknadno obvestili. Nastale stroške (prevoz do Postojne in nazaj ter program v Postojnski jami) v višini okrog 36€ boste plačali s položnico za šolsko prehrano po izvedenem dnevu dejavnosti.

Za tehniški dan učenci potrebujejo udobno in toplo obleko, udobno in toplo obutev, pisalo, nahrbtnik, malico, prigrizek, pijačo in nekaj denarja (spominček, McDonalds).

Za ta dan smo v šoli odjavili šolsko prehrano.

Doživimo lepoto Postojnske jame, spoznajmo skrivnosti njenih prebivalcev in podoživimo srednjeveško življenje na znamenitem gradu!

V Bogojini, 16. 3. 2018

Vodja tehniškega dne: Nataša Vrtarič

Dostopnost