Posredujemo sporočilo TIC Moravske Toplice

 

V prihajajočem počitniškem tednu bo tudi v Moravskih Toplicah aktivno in razigrano, saj TIC Moravske Toplice prireja nekaj zanimivih aktivnosti.

  • Zabavna počitniška otroška olimpijada 2022.spretnostnih igrah se lahko pomerijo in sodelujejo osnovnošolci in mlajši, vsi tekmovalci pa bodo nagrajeni.

Bodite del olimpijskega vzdušja tudi vi in se nam pridružite v četrtek, 24. februarja ali v četrtek, 3. marca, oba dneva med  10. in 13. uro v Športnem parku Terme 3000 (na igrišču z umetno travo).

Zabavno olimpijado za otroke prireja TIC Moravske Toplice v sodelovanju z Občinsko športno zvezo Moravske Toplice in Termami 3000.

  • Pustno vzdušje bomo na pustno soboto in pustni torek obeležili tudi v Moravskih Toplicah, sicer še ne z organizacijo našega vsakoletnega pustnega rajanja, temveč s Fašensko tržnico.

Veselo bo, saj vsak našemljen obiskovalec prejme brezplačen krof v Hiški veselega klovna, kjer boste lahko zavrteli tudi kolo sreče.

Fašenska tržnica bo na sporedu v soboto, 26. 2. 2022 in v torek, 1. 3. 2 2022, oba dneva od 11. ure naprej pri lesenih prodajnih hiškah v središču Moravskih Toplic.

V soboto, 26. 2. 2022 med 12. in 13. uro ne zamudite animacije s čarodejem.

Več podrobnih informacij najdete še na naši Facebook strani TIC Moravske Toplice oziroma na spletni strani www.moravske-toplice.com.

Obiščite nas z otroki, da skupaj aktivno in veselo vstopimo v pustni in pomladni čas.

Dostopnost