Dragi učenci, spoštovani starši!

 

Bliža se tisti dan v letu, ko šole po dolgih in toplih počitnicah odprejo svoja vrata. Tudi na Osnovni šoli Bogojina se zaposleni veselimo vrnitve učencev v šolske prostore.

V sredo, 1. septembra, vas učence od 2. do 9. razreda pričakujemo ob 7.30 na igrišču Osnovne šole. Srečali se boste s svojimi sošolci, prijatelji, učitelji. Prvi dan je tradicionalno namenjen spoznavanju dela in izmenjavi prijetnih počitniških spominov.

Prve ure bodo namenjene razrednim vsebinam, nekaj pa bo tudi uvodnih ur nekaterih predmetov. Urnik si lahko ogledate na povezavi.

Ker vam želimo omogočiti čim bolj prijazen prehod s počitnic v šolsko leto, je za prvi šolski dan predvidenih le 5 učnih ur. Vsi učenci od 2. do 9. razreda boste torej odšli domov s prvimi avtobusi ob 12.15.

S seboj obvezno prinesite dobro voljo in nasmeh (pa seveda masko, nahrbtnik, mapo, pisalo in kakšno beležko za zapiske). Na šolskem dvorišču se zberemo po razredih v tako imenovanih mehurčkih. Vse o tem vam bo prvi dan razložil-a tvoj razrednik-čarka.

 

Ravnatelj Boštjan Majerič

Dostopnost