Spoštovani starši!

V naši šoli, bomo z letošnjim šolskim letom dalje informacije v povezavi z učbeniškim skladom ter seznamom šolskih potrebščin (sezname učbenikov, delovnih zvezkov ter ostalih šolskih potrebščin) posredovali vam, staršem, preko elektronske pošte.

Z letošnjim šolskim letom prav tako ne potrebujete več izpolnjevati naročilnic za izposojo učbenikov v učbeniškem skladu. Izjavo izpolnite le v primeru, da ne želite, da si vaš otrok izposodi učbenike iz učbeniškega sklada.

Izjema je le prvi razred, kjer starši podpišete soglasje za vseh devet let šolanja vašega otroka na OŠ.  Če se kasneje kakšno leto ne odločite za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada, lahko to enostavno sporočite upraviteljici učbeniškega sklada.

Do sedaj ste starši dobivali kataloge s šolskimi potrebščinami z naročilnicami v fizični obliki, sedaj pa boste vse prejeli v elektronski obliki, kjer si boste lahko seznam natisnili preko spletnih povezav različnih knjigarn. Hkrati boste lahko tudi vse delovne zvezke in šolske potrebščine navedene na seznamu naročili.

POVEZAVE: (dodatna navodila so v priponkah)

KOPIJA NOVA
https://www.kopija-nova.si/os?pmr=uj&pmid=9s8fkp9ppaiu

DZS
https://www.dzs.si

 MLADINSKA KNJIGA
OŠ Bogojina, 1r

OŠ Bogojina, 2r

OŠ Bogojina, 3r

OŠ Bogojina, 4r

OŠ Bogojina, 5r

OŠ Bogojina, 6r

OŠ Bogojina, 7r

OŠ Bogojina, 8r

OŠ Bogojina, 9r

Upraviteljica učbeniškega sklada

Priloge:

Dopis za starše _ KOPIJA NOVA

Dopis za starše _ MKZ

Dopis za šole oz. starše

DZS Dopis_za šole_Papirnica Office_More

Dostopnost