V četrtek, 29. septembra 2022, je potekalo šolsko tekmovanje iz logike za učence osnovnih šol, ki ga prireja Zveza za tehnično kulturo Slovenije. Na šolskem tekmovanju je sodelovalo 44 učencev, mlajši učenci so imeli na voljo 45 minut časa za razmišljanje, učenci od šestega razreda naprej pa 90 minut.

Bronasto priznanje je osvojilo 15 učencev: Živa Vidonja, Lukas Kerman, Erik Hari, Emilija Puhan in Izak Ficko iz 2.a, Urša Unger in Jurij Vratarič iz 3.a, Victoria Števanec Bertalanič in Zarja Šebjanič iz 4.a, Neja Marič Udovič in Nela Ficko Đurinek iz 5.a, Hana Edina Tomašić iz 6.a ter Jaka Ošlaj, Anabela Gergorec in Zarja Cerovšek iz 7.a. Priznanje za sodelovanje so osvojili najboljši učenci iz 8. in 9. razreda, saj bodo bronasta priznanja prejeli šele na regijskem tekmovanju. Priznanje za sodelovanje tako prejmejo Jan Balaško iz 8.a, Maja Trajber in Lena Kozic iz 9.a.

Na državno tekmovanje se je uvrstil Jaka Ošlaj iz 7.a. Na regijsko tekmovanje sta se uvrstila Jan Balaško in Maja Trajber.

ISKRENE ČESTITKE VSEM TEKMOVALCEM!

vodja tekmovanja

mag. Lea Števanec

Dostopnost