Dragi učenci, spoštovani starši!

V času, ko šolsko delo poteka na daljavo, sem vam za vsa vprašanja vezana na svetovalno delo v šoli dostopna na tel. številki 031 543 876 od ponedeljka do petka, od 8. do 14. ure, lahko mi tudi pišete na elektronsko pošto simona.nemec@guest.arnes.si. Prav tako se lahko name obrnete, če potrebujete pomoč ali podporo.

Pouk na daljavo v takšni obliki in v takšnih razmerah je za vse nas novost in na nek način tudi izziv. Sedaj si učenci sami ustvarjate časovnico, kako se bo odvil vaš dan od ponedeljka do petka. Šolski zvonec vas ne priganja k uri, niti vam ne narekuje, kdaj naj se ura konča. Tudi druge obšolske dejavnosti vam več ne zapolnjujejo vašega dne. Da vam dan ne bo spolzel skozi prste, je nujno, da si naredite načrt oz. urnik, kako bodo potekali vaši dnevi med tednom. Pomembno je, da delate sproti. Če glede učne snovi potrebujete kakršno koli pomoč ali podporo, me pokličite ali mi pišite. Tudi, če ste v kakšni koli drugi stiski in ste mnenja, da vam lahko pomagam, me kontaktirajte.

Verjamem, da vam z rednim in sprotnim delom ostaja še veliko prostega časa in z željo, da bi ga preživljali čim bolj ustvarjalno in zabavno, v gibanju in aktivnostih, ki vas razveseljujejo, bomo objavljali razne povezave do e-vsebin. Vabim vas, da jim sledite na naši šolski spletni strani pod zavihkom učenci/pouk na daljavo/podaljšano bivanje. Tukaj bomo objavljali zanimive vsebine tudi za starejše učence in za tiste, ki želijo nekaj več.

Ostanite zdravi.

Simona Wernig, svetovalna služba

Dostopnost