v širna prostranstva neznanega

vstopamo z znanjem

in odgovornim ravnanjem

Spoštovani starši,

od 3. 5. 2022 do 10. 5. 2022 poteka akcija zbiranja starega papirja. Papir se bo odlagal pred šolo, pri kontejnerjih. Zbira se le časopis, revije, zvezki, knjige … (karton ni predmet akcije). Izvedlo se bo tehtanje po razredih.  Razred, ki bo zbral največjo količino papirja, bo nagrajen.

 

Zbrana sredstva bodo namenjena šolskemu skladu.

Iskrena hvala za pomoč pri zbiralni akciji.

Kolektiv OŠ Bogojina

 

Spoštovani starši,

V naslednjih treh tednih je manj delovnih dni. Proste dni izkoristimo za druženje z ljudmi, ki so nam srčno najbolj blizu.

V maju nas na šoli čaka Nacionalno preverjanje znanja, fotografiranje otrok, dnevi dejavnosti in gostitev učencev in učiteljev iz 5 evropskih držav. O vsem tem Vas bomo seveda obveščali.

V imenu kolektiva osnovne šole Bogojina Vam želim lepe praznike.

Vse dobro,

Boštjan Majerič, ravnatelj OŠ Bogojina

Obdrži v srcu zeleno drevo

in morda bo nanj sedla ptica pevka.

Spoštovani starši,

Skrajni čas je tudi za kakšno prijetnejšo novico. Nekateri učenci bodo 7. marca prvič v življenju vstopili v šolo brez maske na obrazu.

V Uradnem listu Republike Slovenije št. 29/22 z dne 4. 3. 2022 je objavljen Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19.

Od 5. 3. 2022 uporaba zaščitne maske za učence ni več obvezna ves čas izvajanja vzgojno-izobraževalnega programa. Prav tako uporaba zaščitne maske ni obvezna za strokovne delavce in druge zaposlene, ki z njimi sodelujejo pri izvajanju vzgojno-izobraževalnega programa v osnovnem in srednjem šolstvu.

Strokovna svetovalna skupina ministra za zdravje za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19 pa nošenje zaščitnih mask, čeprav to v šolah ni obvezno, še naprej priporoča kot metodo za zmanjševanje verjetnosti prenosa SARS-CoV-2.

Resnično si želim, da bo tole trajalo tudi daljše obdobje.

Čas je za lepo, sončno in toplo pomlad s strpnimi in prijaznimi odnosi ter nasmehi na obrazih.

 

Vse dobro,

Boštjan Majerič, ravnatelj OŠ Bogojina

 

 

OŠ Bogojina – predstavitveni film

Fotoutrinki – ŠD Atletski mnogoboj – Zmagovalci

Erasmus*

Arhiv prispevkov

Bližajoči se dogodki

Koledar dogodkov

maj 2022
PTSČPSN
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« Apr   Jun »

School-14

 

Misel tedna

Ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj.

Vpis za učence novince v šolskem letu 2022/2023

Spoštovani, za informacije o vpisu kliknite na povezavo tukaj!

OŠ Bogojina sodeluje pri projektu React-EU – IKT za VIZ

Program React-EU – IKT za VIZ je namenjen nadaljnji podpori izvajanja izobraževanja na daljavo in uporabi IKT na lokacijah vzgojno-izobraževalnih zavodov. Projekt bo podprl hibridno izobraževanje, ki izmenično poteka na daljavo in na lokacijah VIZ.

Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dostopnost