v širna prostranstva neznanega

vstopamo z znanjem

in odgovornim ravnanjem

Spoštovani starši,

ko se sprehajam po šoli in spremljam vse te poglede, nasmehe, klepete in igrivost naših otrok, sem vesel, da se je šolsko leto pričelo. Iskreno si želim in upam, da nam bo uspelo letošnje šolsko leto izpeljati v bolj prijaznih razmerah, kot smo jih bili deležni v minulih dveh letih.

Skrb za dobro pedagoško delo in varnost učencev še vedno spremljajo ukrepi za preprečevanje COVID-19. V šoli bomo naredili vse za varnost učencev, vljudno pa prosimo tudi vas starše za sodelovanje: šolo naj obiskujejo le zdravi učenci, pri tem pa je pomembno tudi medsebojno obveščanje o ukrepih, sumih na bolezen in tveganju.

Ker je v interesu vseh nas, da bi ostale šole odprte in da bi vsi, ki jih imamo radi, bili še naprej zdravi, je nujno, da v šolo pošiljate le popolnoma zdrave otroke. Sproti odreagirajte na prehladne znake ali druge oblike bolezenskih stanj in otroke zadržite doma.

Vsi; vi, spoštovani starši, in mi v šoli, bomo nujno potrebovali veliko pozitivne energije, da bo učni proces potekal brez velikih zapletov.

Staršem se želim zahvaliti za zaupanje. Verjamem, da bomo tudi v tem letu dobro sodelovali – v najboljšo korist vaših otrok – naših učencev tako na učnem področju kot na drugih razvojnih področjih.

ravnatelj Boštjan Majerič

Dragi učenci, spoštovani starši!

 

Bliža se tisti dan v letu, ko šole po dolgih in toplih počitnicah odprejo svoja vrata. Tudi na Osnovni šoli Bogojina se zaposleni veselimo vrnitve učencev v šolske prostore.

V sredo, 1. septembra, vas učence od 2. do 9. razreda pričakujemo ob 7.30 na igrišču Osnovne šole. Srečali se boste s svojimi sošolci, prijatelji, učitelji. Prvi dan je tradicionalno namenjen spoznavanju dela in izmenjavi prijetnih počitniških spominov.

Prve ure bodo namenjene razrednim vsebinam, nekaj pa bo tudi uvodnih ur nekaterih predmetov. Urnik si lahko ogledate na povezavi.

Ker vam želimo omogočiti čim bolj prijazen prehod s počitnic v šolsko leto, je za prvi šolski dan predvidenih le 5 učnih ur. Vsi učenci od 2. do 9. razreda boste torej odšli domov s prvimi avtobusi ob 12.15.

S seboj obvezno prinesite dobro voljo in nasmeh (pa seveda masko, copate, nahrbtnik, mapo, pisalo in kakšno beležko za zapiske). Na šolskem dvorišču se zberemo po razredih v tako imenovanih mehurčkih. Vse o tem vam bo prvi dan razložil-a tvoj razrednik-čarka.

Delo bo potekalo po Modelu B, ki predvideva izvajanje vseh dejavnosti učencev v šoli z upoštevanjem omejitev in ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom.

Nekaj splošnih navodil za vse učence:

  • V šolo naj pridejo le zdravi otroci.
  • Potrebno je vzdrževati higienske ukrepe: higieno kašlja, umivanje in razkuževanje rok ter ostala priporočila NIJZ.
  • Vozači naj med prevozom s šolskim avtobusom nosijo masko. Maske priskrbite starši.
  • Za vse učence je priporočeno nošenje mask na hodnikih in v skupnih prostorih.

 

Kolektiv OŠ Bogojina

 

 

 

School-14

 

Misel tedna

Znanje je moč.
Informacije osvobajajo.
Izobrazba je predpogoj napredka v vsaki družbi, v vsaki družini.

Kofi Annan

OŠ Bogojina sodeluje pri projektu React-EU – IKT za VIZ

Program React-EU – IKT za VIZ je namenjen nadaljnji podpori izvajanja izobraževanja na daljavo in uporabi IKT na lokacijah vzgojno-izobraževalnih zavodov. Projekt bo podprl hibridno izobraževanje, ki izmenično poteka na daljavo in na lokacijah VIZ.

Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19.

Film o 9.a

Erasmus*

OŠ Bogojina – predstavitveni film

Fotoutrinki

Arhiv prispevkov

Bližajoči se dogodki

Koledar dogodkov

september 2021
PTSČPSN
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« Avg   Okt »

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dostopnost